Den HelderJeugdVideo

Plezier en strijd tijdens voorronde NK Stoepranden (video)

Adverentie

Julianadorp – Door heel Nederland doen 15.000 kinderen mee aan de voorrondes van het NK Stoepranden. Ook in Julianadorp werd maandag ‘gestoept’. Lianne Steeman en Kyle Bouman namen de organisatie namens Team Sportservice voor hun rekening.

Jantje Beton is bedenker en organiseert het NK in 2021 voor de vijfde keer. Er wordt in twee categorieën gespeeld van de leeftijd 6 tot 10 en 11 tot en met 14 jaar. Voor de voorronde van het NK Stoepranden melden zo’n 48 kinderen uit Julianadorp en Den Helder zich aan. Per gemeente stromen twee kinderen uit beide categorieën door naar de landelijke finale. Op dit moment is het nog niet bekend waar en in welke vorm de finale plaatsvindt, maar het zal op een zondag in september zijn.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button