Uitgaan

Buurt Bevrijdingsfeest in de Beuk

Den Helder – Het belooft een bruisend bevrijdingsfeest te worden in Buurthuis de Beuk aan de Hertzogstraat. Donderdag 5 mei organiseert vereniging Piet Hein dit bevrijdingsfeest. De activiteiten beginnen om 12:00 uur met een rommelmarkt. Deze duurt tot 16:00 uur.

De stormbaan met een lengte van zeventien meter is beschikbaar vanaf het middaguur tot 18:00 uur. De bar is de gehele dag geopend. Loten kunnen worden gekocht. De winnaars van de loterij worden om ongeveer 15:30 uur bekend gemaakt.

Daarna is er een BBQ waarvoor saté kan worden gekocht. Er zijn nog meer activiteiten zoals een grabbelton. De dag wordt om 19:00 uur afgesloten. Opgeven voor een tafeltje voor de rommelmarkt kan via 06 52676284 of d.enis.e@live.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button