Uitgaan

Lentekriebels bij Winnubst

Den Helder – Het is voorjaar en Winnubst laat van zich horen. Het Harmonieorkest en Klein Harmonieorkest spelen op zaterdag 14 mei in de Dukdalf op de Oude Rijkswerf. De vereniging presenteert samen met Marine Bedrijf Sport en Ontspanningsvereniging (MBSOV) het concert Lentekriebels. De deuren van de Dukdalf openen om 19:00 uur, adres Hoofdgracht 4. Aanvang van het concert is om 20:00 uur. Er is een pauze en na afloop is er gelegenheid voor een drankje.

De afgelopen twee jaar is Winnubst niet in winterslaap geweest en de instrumenten zijn beslist niet onaangeroerd gebleven. Maar het komende optreden geeft de muzikanten wel lentekriebels. Onder leiding van dirigent Bert Willemsen worden een medley van Ierse volksliedjes, blues en vele oude en nieuwe hits gespeeld. De twee orkesten staan ook nog samen op het podium met Oregon. Een muziekstuk over één van de noordwestelijke staten van Amerika nemen de toehoorders mee met een avontuurlijke treinreis over de Northern Pacific Railroad. Winnubst en gastvereniging MBSOV maken er een feestelijke avond van.

Reserveren noodzakelijk
De entree voor het concert bedraagt € 5,-. Reserveren voor het concert is gezien het beperkt aantal plaatsen noodzakelijk. Kaarten reserveren kan via concert@winnubst-muziek.nl. Op de website zijn de vervolgstappen te vinden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button