Uitgaan

Songfestivalliedjes zingen met Evelien

Advertentie:

Den Helder – De maandelijkse zangmiddag van zangeres Evelien van Leeuwen in School 7 staat op dinsdag 10 mei om 15:00 uur helemaal in het teken van het Eurovisie Songfestival. Op de dag van de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival in Turijn zingt Evelien een uur lang allemaal bekende Songfestivalliedjes. Denk aan Waterloo, De Troubadour en Hemel en Aarde. Ze komen allemaal voorbij. En meezingen mag. De middag is voor iedereen die graag zingt en het gezellig vindt om dit samen met anderen te doen.

Aanmelden voor de meezingmiddag kan op de website of aan de balie in School 7. Digitaal meezingen is ook mogelijk. De zangmiddag wordt namelijk live uitgezonden op de Facebook pagina van KopGroep Bibliotheken.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button