Uitgaan

Stekkenmarkt bij volkstuinvereniging AV Texelstroom

Den Helder – Volkstuinvereniging ATV Texelstroom houdt zaterdag 7 mei een stekkenmarkt van 09.00 tot 15:00 uur. De vereniging is te vinden aan de Texelstroomlaan 3 in Den Helder en de entree is deze dag gratis.

Aan aanbod geen gebrek, zo laat de vereniging weten. “Veel stekken van eigen tuinders en uit eigen boetiek! Ook zijn groei en bloei kwekerij De Zonnehoed en stadskwekerij De Groene Stek vertegenwoordigd op de stekkenmarkt. Tevens kan het publiek bij deze partijen terecht voor allerlei vragen op gebied van planten en bloemen.”

Nieuw dit jaar is een kraam met zelfgemaakte vogelhuisjes en insectenkasten. Moe van het lopen op de markt of van de wandeling over het complex? Dan kan de bezoeker in de kantine van de ATV Texelstroom terecht voor een heerlijk bakje koffie of een andere versnapering.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button