Den HelderVideo

Kofferbakmarktseizoen nu echt begonnen, aftrap van Regio Noordkop Ruilspel (video)

Den Helder – Het was nog even koukleumen op de Marsdiepstraat vanmorgen, maar ook de tweede kofferbakmarkt van het seizoen is officieel begonnen. De markt van organisator Flip Kos huisde eerst bij Hotel Den Helder, maar is door gebrek aan animo verplaatst naar het winkelcentrum. Ook hier liep het in de ochtend nog geen storm, maar Kos houdt moed. “We zijn gevraagd om de Marsdiepstraat een beetje gezelliger te maken. Dit is weer een nieuwe kans. Ik zeg altijd maar, je kan beter rustig beginnen en druk eindigen dan andersom”, lacht Kos. Ook draait de nieuwe markt niet alleen om kopen en verkopen. De Sea Side Jazzband wist met wat vrolijke deuntjes marktgangers goedgemutst te houden, en ook bij de toekomstige markten is Kos van plan meer entertainment voor jong en oud te verzorgen.

De start van de tweede markt luidt ook het begin in van onze nieuwe rubriek, het Regio Noordkop Ruilspel! De komende periode struinen wij de kofferbakmarkten af om wat wij bij een eerdere markt hebben bemachtigd, te ruilen voor een ander product. De eis is wel dat de nieuwe aanwinst groter of meer waard moet zijn. Uiteraard gaan wij ook op zoek naar de verhalen achter de mensen op de markt. Wie zijn de mensen achter de kramen, en wat maakt zij regelmatig terug komen? Aan het eind van het seizoen zal de opbrengst van de laatste ruil te winnen zijn met een prijsvraag.

Omdat vandaag de eerste editie betrof, startte wij de ruil met een heuse Regio Noordkop pet. De pet heeft inmiddels een nieuwe eigenaar gevonden, maar wat kregen wij er voor terug? Bekijk het in de video hieronder!

Toon meer

Brent van der Hell

Brent van der Hell is werkzaam bij Regio Noordkop als verslaggever / redacteur TV. Hij is bereikbaar via brent@regionoordkop.nl, of via de telefoonnummers 0627656370 en 0223684609.

Wellicht ook interessant

Back to top button