Den HelderJeugdSport

Alternatieve kampweek voor groep 8 van de Trimaran

Adverentie

Den Helder – Je zal in 2020 maar je laatste jaar op de lagere school zitten, door alle maatregelen was het zelfs nog onzeker of de leerlingen uit groep 8 elkaar dit schooljaar nog wel zouden zien. Gelukkig zijn de scholen al weer op halve kracht in de vaart en vanaf 8 juni gaan ze weer volle kracht vooruit.

Als afsluiting gaan de leerlingen van de Trimaran altijd kamp om de lagere schooltijd af te sluiten. De groep 8 van dit jaar kreeg te horen dat het dit jaar niet mogelijk is om een echt kamp te houden met overnachtingen. De school heeft haar best gedaan om een alternatief te vinden.

Gekozen is om drie dagen lang een leuk programma aan de leerlingen aan te bieden, alles in de buurt zodat ze er op de fiets heen kunnen. Woensdag begonnen de activiteiten en zagen we de achtste groepers voorbij dobberen in een kano in het naast de Jan Verfailleweg gelegen water. Spannend, leerzaam en vooral spetterend leuk! We zijn benieuwd wat de leerkrachten nog meer in petto hebben de komende dagen.

Groep acht van de Trimaran in de kano (DHfoto)
Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 06 - 52 42 12 11

Wellicht ook interessant

Back to top button