Den Helder

IVC ontvangt cheque voor 1,5 meter proof IVC

Den Helder – De Helderse Uitdaging en hun founding partner Rabobank bieden in deze hectische en bijzondere tijd hulp aan lokale verenigingen, stichtingen en maatschappelijke initiatieven. Het Internationaal Vrouwen Centrum is bijzonder blij dat zij een cheque in ontvangst mochten nemen via een speciale drive-thru op het parkeerterrein van de Rabobank aan de Verkeerstorenweg.

Lokale clubs en initiatieven konden een aanvraag indienen voor een beroep op het Rabobank Coöperatief Fonds als zij konden aantonen in continuïteitsproblemen te komen, bijvoorbeeld door het wegvallen van een belangrijk event of activiteit. Tevens kon een aanvraag worden ingediend voor een project of activiteit dat direct gerelateerd is aan de gevolgen van de coronacrisis.

Het IVC zal het bedrag besteden aan het realiseren van een 1,5 meter proof IVC zodat zij hun activiteiten weer kunnen opstarten.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button