Den HelderJeugd

Vlag in top voor alle geslaagde leerlingen in Den Helder

Den Helder – Op 4 juni is er een eerbetoon aan alle geslaagde scholieren in Den Helder. Bij het stadhuis aan de Kerkgracht hijst wethouder van onderwijs Pieter Kos de vlag in top. Samen met Tessa van Moll. Zij is geslaagd voor haar VWO aan het Lyceum aan Zee. Daarmee staat zij symbool voor alle geslaagde leerlingen in Den Helder.

De gemeente feliciteert op deze wijze alle geslaagde eindexamenkandidaten. Het zijn immers vreemde tijden om je schooldiploma in te halen. En het daarna uitgebreid te vieren.

Pieter Kos: “Het is een bijzondere en spannende tijd waarin we leven met het huidige coronavirus. Centrale eindexamens werden gecanceld, je eindexamenfeestje ziet er wellicht anders uit dan je had gedacht. Leuk is anders, dat begrijp ik goed. Een ding is zeker: jullie hebben het geweldig gedaan door ondanks deze belemmerende omstandigheden je diploma te halen! Ik wens alle geslaagde leerlingen heel veel succes in hun verdere ontwikkeling en loopbaan. Geniet van een welverdiende vakantie!”

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button