Den HelderUitgaan

De Helderse Vallei weer volledig open

Den Helder – De Helderse Vallei is vanaf dinsdag 8 juni 2021 weer volledig geopend. Bezoekers dienen zich bij aankomst bij de poort te registeren en een gezondheidscheck te doen. Een bezoek is mogelijk van dinsdag tot en met zondag tussen 10.00 en 16.30 uur. Het terrein en de stadsboerderij blijven geopend tot 17.00 uur.

Op het terrein, bij de stadsboerderij en in het duurzaamheidscentrum is met behulp van pijlen en borden aangegeven welke regels er gelden. Gedeeltelijk is er eenrichtingsverkeer op het terrein van kracht, zodat bezoekers elkaar de benodigde ruimte kunnen geven. Indien het te druk is op het terrein, wordt dit aangegeven met een rood stoplicht bij de poort. Bezoekers wordt dan verzocht later terug te komen.

De Helderse Vallei is verheugd weer bezoekers te mogen verwelkomen en hoopt op begrip voor en naleving van de genomen maatregelen, zodat een veilig bezoek mogelijk is. Alle informatie over een bezoek is te vinden op www.deheldersevallei.nl/nieuws.

Toon meer

Famke Mulder

Dit bericht is geplaatst door Famke Mulder. Zij is stagiair geweest bij Regio Noordkop en volgde de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam.

Wellicht ook interessant

Back to top button