Kop van Noord-Holland

Digitale FNV bijeenkomst voor ZZP’ers

Advertentie:

Kop van Noord-Holland – Ook zzp’ers kunnen zich organiseren bij de FNV. Een groot aantal leden heeft zich al aangesloten bij de FNV zelfstandigen. Zzp’ers worden geconfronteerd met veel belangrijke zaken waarbij het gemakkelijk mis kan gaan. Verkeerde inschattingen, tegenslagen het kan iedereen overkomen. Dat is echter geen schande want van fouten kun je immers leren, maar voorkomen is nu eenmaal beter dan genezen.

De FNV geeft daarom speciaal voor de leden van de afdeling Alkmaar, West-Friesland en de Kop van Noord-Holland een tweetal digitale workshops. De eerste workshop is ‘Financiële Valkuilen voor zzp’ers’. Hier wordt het voorkomen van financiële valkuilen besproken waarbij dieper wordt ingegaan op de misstappen die je als zzp’er kunt maken. Ook is er ‘Auto van de zaak of privé’. De auto is het meest gebruikte vervoermiddel van zelfstandigen. De vraag is of de auto op de zaak moet zetten of privé moet blijven rijden en de kilometers op de zaak declareren. Of is leasen voordeliger?.

Deze online workshops vinden plaats op 9 juni. ‘Het gevaar van financiële valkuilen’ is van 19.00 uur tot 20.00 uur en ‘Auto van de zaak of privé?’ is van 20.15 uur tot 21.15 uur.

De aanmelding voor deze bijeenkomsten kan tot uiterlijk 7 juni via lokaalfnvalkmaar@gmail.com onder vermelding van naam, adres en woonplaats en keuze van de workshop(s). Na de aanmelding komt er vooraf een link voor deelname.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button