Den HelderUitgaan

Ook het Reddingsmuseum weer open

Den Helder – Het Reddingsmuseum mag na maanden dicht te zijn geweest weer open. De vrijwilligers en medewerkers van het museum staan met veel enthousiasme klaar om bezoekers het hele verhaal van het reddingwezen in Nederland te vertellen. Van vroeger en nu. Dat is natuurlijk wat ze het liefste doen.

Het museum opent zaterdag 5 juni haar deuren. Vaartochten met de historische reddingboten kunnen nog niet worden gemaakt. Deze zijn wel te bezichtigen vanaf de museumsteiger.

Om een veilig en leuk bezoek te kunnen garanderen, zijn er maatregelen genomen in het museum. Bij het Reddingmuseum staat namelijk de veiligheid van bezoekers, vrijwilligers en medewerkers voorop. Zo is het reserveren van een tijdslot verplicht en wordt er met grote regelmaat contactpunten in het museum extra schoongemaakt. Het dragen van een mondkapje is nog steeds verplicht.

Op de website www.reddingmuseum.nl/open-in-coronatijd zijn deze maatregelen te vinden voor een veilig bezoek.

Toon meer

Famke Mulder

Dit bericht is geplaatst door Famke Mulder. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Famke richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via famke@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button