Den HelderUitgaan

Ook het Reddingsmuseum weer open

Advertentie:

Den Helder – Het Reddingsmuseum mag na maanden dicht te zijn geweest weer open. De vrijwilligers en medewerkers van het museum staan met veel enthousiasme klaar om bezoekers het hele verhaal van het reddingwezen in Nederland te vertellen. Van vroeger en nu. Dat is natuurlijk wat ze het liefste doen.

Het museum opent zaterdag 5 juni haar deuren. Vaartochten met de historische reddingboten kunnen nog niet worden gemaakt. Deze zijn wel te bezichtigen vanaf de museumsteiger.

Om een veilig en leuk bezoek te kunnen garanderen, zijn er maatregelen genomen in het museum. Bij het Reddingmuseum staat namelijk de veiligheid van bezoekers, vrijwilligers en medewerkers voorop. Zo is het reserveren van een tijdslot verplicht en wordt er met grote regelmaat contactpunten in het museum extra schoongemaakt. Het dragen van een mondkapje is nog steeds verplicht.

Op de website www.reddingmuseum.nl/open-in-coronatijd zijn deze maatregelen te vinden voor een veilig bezoek.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button