Sport

Kleine Sluis wint en legt trainer Zoer langer vast

Advertentie:

Anna Paulowna – De veldvoetballers van Kleine Sluis zijn 2024 prima begonnen. In de derde klasse werd SEW in Nibbixwoud met 1-3 verslagen. Daarnaast werd bekendgemaakt dat trainer Remy Zoer ook in 2024-2025 voor de groep zal staan.

Jeroen Woutering tekende voor de openingstreffer voor Kleine Sluis, dat vanaf minuut één sterk spel liet zien. Ook was er meer dan voldoende inzet. Thuisploeg SEW had geluk dat met het ingaan van de pauze de achterstand niet groter was dan één treffer. In de tweede helft bleef Kleine Sluis overtuigen. Door de sterk spelende Thijs Compter en Billy Ray Zwart werd de overwinning veilig gesteld.

Verder werd afgelopen weekend bekend dat het bestuur van Kleine Sluis het volste vertrouwen heeft in trainer Remy Zoer. Ook volgend jaar blijft de nuchtere poldertrainer bij de club. Zo werd overeenstemming bereikt voor een vierde periode. De band tussen Zoer en Kleine sluis is al lange tijd zeer hecht. Na een lange en succesvolle periode vertrok hij even naar Winkel, maar al vrij snel was hij alweer terug op het oude nest.

Belangstelling
Ondanks de belangstelling van vele andere clubs bleef Zoer zijn knusse voetballiefde trouw sinds de trainer terugkeerde bij de huidige derdeklasser. Er was veel belangstelling van clubs die hem graag hadden aangetrokken, maar Zoer voelt zich prima op zijn huidige stek. De contractverlenging is voor de fans en spelers van de club dan ook zeer goed nieuws.

Kleine Sluis is komend weekend vrij van verplichtingen. Op zondag 28 januari spelen ze een thuiswedstrijd tegen de Spartanen.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button