Den HelderZakelijk

Leuk! verkocht aan eigenaren eFFe in ’t Dorp

Adverentie

Den Helder – Restaurant Leuk! op Willemsoord krijgt nieuwe eigenaren. De onderneming stond sinds enige tijd te koop en Ron en Yvette Ippen hebben het nu gekocht. Ze zijn al eigenaren van eFFe in ’t Dorp, maar hun gasten hoeven niet te vrezen; eFFe blijft.

“Wat zijn we blij en gelukkig en zo dankbaar dat we dit samen mogen doen”, laten de nieuwe eigenaren weten via Facebook. “Een nieuwe stap, een nieuwe uitdaging naast ons mooie restaurant eFFe in ‘t Dorp. We bruisen van energie en ideeën en hebben onze handtekeningen onder een ‘voorlopig’ koopcontract gezet en worden de nieuwe eigenaren van “Leuk” in Den Helder, Willemsoord 60a. We ‘duwen’ Hans en Radna op weg naar andere avonturen, mooie plannen en een nieuwe fase in hun leven!”

Het team van Leuk zal alle gasten vanaf 1 juli met net zoveel liefde en warmte ontvangen. “eFFe in ‘t Dorp blijft voor onze gasten die mooie plek in Julianadorp en daar blijven we net zo hard aan werken. Tot snel in onze restaurants”, aldus Ron & Yvette.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button