Sport

VZV start met gelijkspel

Advertentie:

’t Veld – De handbalvrouwen van VZV hebben in de eredivisie 31-31 gespeeld tegen West-Friesland SEW. Beide teams waren aan elkaar gewaagd en kunnen vol vertrouwen deze kampioenscompetitie ingaan.

VZV liet vanaf de eerste minuut een goede indruk achter. Het team van trainer Edwin Janssens stond dan ook al snel op voorsprong, en bleef dat tot de slotfase ook doen. Met rust stond het 17-19 en daar mocht de thuisploeg niet ontevreden over zijn.

Ook na rust bleef VZV overtuigen, en kon SEW slechts voortdurend knokken om weer gelijk te komen. Eén keer liep VZV uit naar vier punten voorsprong. In de slotfase drong de thuisploeg steeds meer aan. Beide teams gaan voor plaatsing in de Europese Handbal Cup. Hiervoor moeten beide teams uiteindelijk in de top vijf eindigen. Het wordt tot en met juni nog een spannende periode.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button