Sport

DWOW begint sterk aan nacompetitie

Advertentie:

Wieringerwerf – De veldvoetballers van DWOW zijn de nacompetitie zeer succesvol gestart. Victoria O werd met 3-1 geklopt.

De beginfase verliep moeizaam voor de ploeg uit Wieringerwerf. Victoria O kreeg veel ruimte en pakte na een dik kwartier de 0-1 voorsprong. Daarna ging DWOW steeds beter spelen. Chris Kemmeren maakte het de tegenstander moeilijk, en ook Martijn van Oers werd gevaarlijk voor het doel van Victoria. Het betere spel van DWOW betaalde zich uit. Na een goed genomen corner kwam de bal hoog voor en maakte Kemmeren via een kopbal de gelijkmaker. Victoria O kwam steeds meer onder druk te staan en dankzij Martijn van Oers werd het volkomen terecht 2-1.

Daarna bleef het een aantrekkelijk duel, waarin DWOW net iets beter was. Dat bleef het ook nadat Joey Noor met rood van het veld moest. Niek Sijm tekende voor de 3-1, waarmee de wedstrijd beslist was. Zondag 9 juni reist DWOW af naar Tuitjenhorn voor de uitwedstrijd tegen Hollandia T.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button