Sport

Verliezend CV Wieringermeer speelt nog een jaar in vijfde klasse

Advertentie:

Slootdorp – CV Wieringermeer heeft in de strijd om promotie naar de vierde klasse met 4-0 verloren van De Germaan/De Eland. Door de nederlaag is de ploeg uit Slootdorp ook in 2024-2025 actief in de vijfde klasse.

CV Wieringermeer was vorige week nog vol vertrouwen toen de nacompetitie werd gehaald. De ploeg van trainer Ko Kempeneers had dan ook gehoopt dat zij op sportpark De Eendracht een goed resultaat zouden halen. In de eerste helft waren de teams redelijk aan elkaar gewaagd, al kon De Germaan/De Eland wel een keer scoren via een omstreden strafschop.

Een kwartier voor tijd gaf de man in het zwart opnieuw een wederom een strafschop aan de thuisploeg. CV Wieringermeer ging daarna alles of niets spelen. De Mokumse tegenstander kreeg hierdoor meer ruimte voor counters en maakte daar goed gebruik van. Zij liepen uit naar 4-0, waardoor CV Wieringermeer ook volgend seizoen uitkomt in de vijfde klasse. Het was ook de laatste wedstrijd van trainer Ko Kempenaars. Hij wordt volgend seizoen opgevolgd door Mario van der Hert.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button