Den Helder

Fraaie bestickering bij leegstaande winkels

Adverentie

Leegstand van winkels is, net als in veel andere steden, ook in Den Helder een probleem. De Woningstichting en Helder Vastgoed BV proberen van de nood een deugd te maken met alternatieve invullingen voor sommige van de panden.

Op verzoek van Helder Vastgoed BV bedacht Zeeman Reclamegroep een fraaie bestickering voor de ramen van de oude Xenos in de Spoorstraat, een belangrijke looproute voor toeristen vanaf Willemsoord naar de binnenstad. De folie is inmiddels aangebracht. Nu gaan ze natuurlijk niet overal ramen dichtplakken. De etalage van de oude V&D is bijvoorbeeld ingericht door de Kunstuitleen en onder de vlag van Kunsthal 45 geven kunstenaars nog tot eind dit jaar een eigen invulling aan sommige lege etalages in Spoor- en Koningstraat.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button