Den HelderUitgaan

Opbouw zomerkermis begonnen

Advertentie:

Nog twee dagen en dan gaat de zomerkermis weer van start. Van vrijdag 5 tot en met zondag 14 juli staan het Koningsplein, de Prins Hendriklaan en de parkeerplaats aan de Kanaalweg weer in het teken van vermaak voor jong en oud.

Het kermisseizoen duurt van april tot en met oktober. In die maanden trekken de kermisfamilies rond. Ze reizen van stad naar stad en nemen hun attracties mee op reis. Op woensdag 3 juli zijn zij gestart met het opbouwen van hun attracties in Den Helder.

Er zijn dit jaar meer dan 30 attracties. Van de booster tot het spookhuis en van de familie-achtbaan tot heerlijke kermislekkernijen. Ook is er dit jaar een 40 meter hoge zweefmolen.

De kermis wordt vrijdag 5 juli om 15:00 uur officieel geopend onder begeleiding van een brassband en er worden honderden gratis kermiseuro’s uitgedeeld. Verder is er weer de Eurodag, wordt er een kindermiddag gehouden met de UglyDolls, kan prikkelarme kermis gevierd worden, wordt het  griezelen geblazen op Fright Night, is er natuurlijk weer een spectaculaire vuurwerkshow en tot slot staat Bing klaar om hem ontmoeten, bekend van NPO Zeppelin.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button