Hollands Kroon

Boeren en tuinders pakken uit in de zomer

Advertentie:

Wieringerwerf – “Wij nodigen je graag uit om deze zomer te genieten van het platteland. Dat kan in je eigen omgeving en ook tijdens vakantie in eigen land”, zegt LTO Noord-voorzitter Dirk Bruins. “Boeren en tuinders organiseren deze zomer op vele plekken in Nederland activiteiten voor iedereen, van jong tot oud.  Met deze activiteiten zoeken boeren en tuinders op een positieve manier de verbinding met de samenleving.”

“Kom langs bij boeren en tuinders en geniet van leuke activiteiten op het platteland. Denk aan een fiets- of wandeltocht, boerenpicknick, een spannend maisdoolhof, een rondleiding door de stal of op het erf, speurtocht of workshop.” Kijk voor alle activiteiten in de buurt op www.boerenentuinderspakkenuit.nl.

Deze zomereditie is een initiatief van LTO Noord, Boert Bewust, ZLTO en Team Agro NL. Boeren en tuinders zorgen dagelijks voor ons eten en drinken en dat we kunnen genieten van bloemen en planten in en rondom het huis. Zij werken aan het landschap, een mooie groene leefomgeving, versterking van biodiversiteit en duurzame energie én bieden recreatiemogelijkheden aan voor plezier in eigen land en omgeving.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button