Den HelderJeugd

Leerlingen van Duynvaerder overhandigen 500 euro aan ‘t Schuthok

Advertentie:

Den Helder – Basisschool de Duynvaerder organiseerde in mei de Multi Culti Markt op het schoolplein. De kinderen hadden tal van acties opgezet om geld in te zamelen voor hun goede doel: ’t Schuthok in Den Helder. Dinsdag hebben zij een cheque van vijfhonderd euro overhandigd aan het dierentehuis.

Op de Multi Culti Markt verkochten de scholieren allerlei zelfgemaakte spullen en lekkere hapjes. Ook was er een spookhuis, een loterij en een openingsdans van Rik Niks. Dit alles om geld in te zamelen voor het goede doel.

De markt leverde vijfhonderd euro op. Dinsdag ging 𝖽𝖾 leerlingenraad van Duynvaerder op bezoek bij ’t Schuthok, waar ze het mooie geldbedrag overhandigden. Daarnaast brachten de kinderen een mooi presentje uit de dierenwinkel mee voor de dieren in het asiel.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

1 reactie

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button