Uitgaan

Opening Zomerkermis Den Helder door kinderburgemeester en wethouder

Advertentie:

Den Helder – Kinderburgemeester Dien Hoogland en wethouder Fotigui Camara openen op vrijdag 5 juli om 14.00 uur de Zomerkermis op Willemsoord in Den Helder. Direct na de opening maakt de kinderraad ook de winnaar bekend van de fotowedstrijd in het kader van de nationale Buitenspeeldag. De winnaar ontvangt een mooi buitenspeelpakket.

De kinderburgemeester, kinderraad en de wethouder delen ook kortingsmunten uit op de kermis. Kinderburgemeester Dien Hoogland deelt zijn enthousiasme over het evenement: “De Zomerkermis is elk jaar weer een groot feest. Ik kijk er ontzettend naar uit.” Wethouder Camara voegt toe: “De kermis is een belangrijk onderdeel van onze stad waar iedereen, jong en oud, plezier kan hebben en samen kan zijn.”

Verder is er speciale aandacht voor prikkelgevoelige bezoekers van de kermis met een prikkelarme middag op donderdag 11 juli van 14.00 tot 16.00 uur. Tijdens deze middag zijn er geen harde geluiden, knipperende lampen of rook te zien om een comfortabele ervaring te bieden. De Zomerkermis is open tot en met zondag 14 juli en alle informatie is beschikbaar op www.zomerkermisdenhelder.nl.

Toon meer

Lianne Snel

Lianne Snel studeerde politicologie en American Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Zij is sinds maart 2023 werkzaam als onderzoeks- en politiek journalist voor zowel Regio Noordkop als Noordkop Centraal. Zij is bereikbaar via lianne@regionoordkop.nl.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button