Sport

VV Succes presenteert opvolgers voor trainer Visser

Advertentie:

Hippolytushoef – Voetbalvereniging Succes moest na het vertrek van Ben Visser op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Dat is gelukt voor het komende seizoen, er komt een driemanschap van ervaren krachten aan het roer in Hippolytushoef.

Door de relatief late keuze van het bestuur om afscheid te nemen van Visser, waren veel potentiële kandidaten al niet meer beschikbaar. Diverse gesprekken met mogelijke kandidaten leverden uiteindelijk geen geschikte nieuwe trainer op. Daarom hebben Raymond Leever en Danny Borgo zich bereid verklaard om samen met elftalbegeleider Nordin Elaazize en andere oud-spelers en trainers deze taak op zich te nemen.

Leever is al vijftien jaar actief als trainer/coach bij de jeugdafdeling van vv Succes en behaalde vorig seizoen zijn UEFA-C diploma. De kersvers hoofdtrainer zal in de dug-out worden bijgestaan door Danny Borgo, die vorig seizoen al assistent-trainer was. Hij heeft veel ervaring opgedaan en is met veel spelers uit de huidige selectie bij de Onder 19-jeugd al twee keer kampioen geworden.

Draagvlak
“Deze oplossing is slechts voor één seizoen”, vertelt Leever. “We hebben onlangs een presentatie gegeven aan de spelers uit de selectie en hen onze plannen gedeeld. Vanuit de selectie is er draagvlak voor deze keuze.” De trainers krijgen, ondanks dat het een kwalitatief goede groep is, vanuit het bestuur geen prestatieve doelstelling mee. “Plezier en attractief voetbal voor onze supporters zijn de enige doelstellingen voor komend seizoen.”

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button