SportUitgaan

SportsArt Den Helder organiseert open avond Parkinson boksen

Advertentie:

Den Helder – SportsArt/Team Baars uit Den Helder startte twee jaar geleden met lessen Parkinson boksen. Om daarbij stil te staan wordt 4 april een open avond voor deze lessen georganiseerd.

Wereldkampioen kickboksen Jorina Baars kijkt uit naar deze feestavond. “Iedereen die interesse heeft is welkom op deze open avond”, vertelt ze. “Bijvoorbeeld om zelf kennis te maken met de sport, voor een familielid of omdat je in de zorgsector werkt. Zelf meetrainen mag, maar natuurlijk kan je ook alleen kijken.”

De les duurt van 18:00 tot 19:00 uur en na afloop staat er koffie, thee en gebak klaar. Dan kunnen de geïnteresseerden ook hun vragen stellen en kunnen de boksers zelf hun ervaringen delen. SportsArt is gevestigd op Willemsoord 52-D1 in Den Helder. De ingang bevindt zich aan de kopse kant van het gebouw, naast het glazen gebouw met scheepswrak.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button