Sport

Nino Gorissen voor tweede seizoen een Sun

Den Helder – Nino Gorissen was een aantal jaar actief bij Basketball Academie Limburg. Vervolgens maakte hij een overgang naar Den Helder Suns, waar hij nu nog een seizoen blijft spelen.

“Ik kreeg hier meteen een goed gevoel en de zaken buiten het veld zijn strak en professioneel geregeld. Afgelopen seizoen kende ups en downs voor mij als speler, maar over het algemeen kan ik terugkijken op een positieve ontwikkeling ondanks de heftige knieblessure in de slotfase van het seizoen”, vertelt Nino. Het revalidatietraject is succesvol afgerond en hij kijkt enorm uit naar de start van de voorbereiding.

Ruimte voor verbetering
“Tijdens de COVID-19 periode heb ik goed kunnen nadenken over mijn toekomst. Ik was er al vrij snel voor mijzelf uit toen ik vernam dat de club met mij door wil”, aldus Gorissen die afgelopen seizoen in 20 duels tot 6,7 punten en 4,9 assists gemiddeld kwam in 24 minuten. “Er is nog veel ruimte voor verbetering, Nino weet waar ik op doel. Vaak zie je de investering van het voorafgaande seizoen terug in de jaargang daarna. Hopelijk geldt dat ook voor Nino en maakt hij de stappen die ertoe doen”, laat coach Peter van Noord weten.

Toon meer

Cathy Niesten

Mijn naam is Cathy Niesten (20) en ik ben redacteur bij Regio Noordkop. Ik ben geboren en getogen in Den Helder en bereikbaar via cathy@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button