112

Aanrijding tussen auto en scooter in Middenmeer

Middenmeer – Bij een verkeersongeval in Middenmeer is dinsdag rond 18.50 uur ene persoon licht gewond geraakt. De aanrijding tussen een scooter en personenauto vond plaats op de kruising Zuiderzeestraat met de Havenweg.

De personenauto reed op de doorgaande weg en wilde afslaan naar de Havenweg, toen de bestuurder vermoedelijk door de laagstaande zon de tegemoetkomende scooterrijder over het hoofd zag, waarna die frontaal op de auto klapte. De scooterrijder vloog door de frontale botsing over de auto heen en kwam terecht op het gras naast de rijbaan.

De bestuurder van de scooter raakte door het ongeval licht gewond en is door een ter plaatse gekomen ambulance gecontroleerd, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto is door een bergingsbedrijf afgesleept.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button