Den Helder

Experience Store heet 10.000ste bezoeker welkom

Den Helder – Citymarketing Den Helder heeft de 10.000ste bezoeker in haar Experience Store mogen verwelkomen. De belevingswinkel is sinds iets meer dan een jaar gevestigd in de binnenstad van Den Helder. Er wordt op een inspirerende wijze aandacht gegeven aan de kansen die Den Helder biedt op het gebied van wonen, werken, leren en recreëren. “Ondanks onze start tijdens de periode van corona hebben we toch al 10.000 bezoekers welkom mogen heten, daar zijn wij natuurlijk enorm trots op,” aldus Christiaan Verhoef. hij is al sinds de opening werkzaam in de Experience Store.

De bezoekersmijlpaal wordt gevierd. Woensdagmiddag 3 augustus werd de 10.000ste bezoeker welkom geheten met een leuk cadeau. Fleur van Beveren uit Hippolytushoef krijgt een rondvaart voor acht personen bij de Waddenexplorer cadeau. Hiermee kan zij en haar familie de prachtige havenstad vanaf het water beleven. Net als bij de prijs staat beleven centraal in de Store. Er wordt regelmatig van inrichting en thema’s gewisseld. “Door de uitgelichte thema’s te wisselen houden we de Experience Store interessant voor onze bezoekers. Hierdoor zien we bezoekers terug komen” voegt Verhoef toe.

Op dit moment staat er bijvoorbeeld een maquette van de binnenstad van Den Helder om nieuwe woonprojecten uit te lichten. Maar ook worden de Stelling van Den Helder en Sail Den Helder 2023 uitgelicht. Er worden regelmatig evenementen georganiseerd in de Store. “We hebben bijvoorbeeld al een woonmaand georganiseerd met gastsprekers voor woningzoekenden. Maar ook speeddate-dagen waar wij diverse bedrijven uit de zorg/horeca/techniek sector hebben uitgenodigd om in de winkel kennis te maken met werkzoekenden en mensen die van baan willen wisselen” geeft de medewerker aan. In oktober wordt de woonmaand herhaald.

Het Citymarketing-team heet iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij de Experience Store aan de Spoorstraat. De Experience Store is van maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button