Sport

Basketbalprofs enthousiast over zwevende vloer Quelderduyn

Adverentie

Den Helder – Het heet een zwevende vloer te zijn, maar hoe lekker speelt dat? Enkele spelers van de Den Helder Suns konden het donderdagmiddag uitproberen in Quelderduyn.

Als onderdeel van de renovatie en modernisering van het sport- en evenementencentrum heeft Woningstichting Den Helder / Helder Vastgoed BV de oorspronkelijke kunststofvloer – die verzakt en beschadigd was – vervangen door een nieuwe houten vloer. Deze vloer ‘zweeft’ als het ware boven de onderlaag.

Hoe deze verende vloer aanvoelt en vooral hoe de bal daar op reageert werd door de Helderse spelers van het eredivisieteam Dyon Halman (links), Nick Thran en Noah van der Heiden uitgetest. Hun conclusie: uitstekende vloer, waarop het goed en veilig sporten is. Op korte termijn zal ook een afvaardiging van het eredivisie-damesteam de vloer kunnen uitproberen.

Bron: Samen Bouwen aan Den Helder

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

1 reactie

Wellicht ook interessant

Back to top button
%d bloggers liken dit: