Uitgaan

Feestelijke opening clubgebouw Winnubst

Advertentie:

Het nieuwe clubgebouw van Winnubst wordt zaterdag 7 september geopend. Na jarenlang repetities te hebben gehouden in het gymnastieklokaal aan de Elzenstraat zijn ze verhuisd naar een eigen verenigingsgebouw.

In november heeft Winnubst buurthuis Zuidooster overgenomen en zullen vanaf nu doorgaan onder de nieuwe naam ‘Muziek en Culturele vereniging Winnubst’. Na vele uren klussen zijn ze in juni verhuisd en ondanks dat nog niet alles klaar is, is het tijd om het gebouw officieel te gaan openen en het nieuwe muzikale seizoen te starten.

Programma
Iedereen is welkom bij de feestelijke opening op Zaterdag 7 september in het nieuwe clubgebouw van Winnubst aan de Korvetstraat 77 in Nieuw Den Helder Zuid-Oost.
16:00 uur Inloop.
16:30 uur Muziek Harmonieorkest en Klein Harmonieorkest.
16:45 uur Opening.
17:00 napraten met een hapje en een drankje.
18:00 uur Sluiting.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button