Uitgaan

Vader en dochter samen op het podium

Advertentie:

Dirk Bak en Simone Awhina, vader en dochter uit Westerland, verzorgen binnenkort samen een concert. Ruim acht jaar geleden stonden zij voor het laatst samen op het podium en nu vervullen zij hun droom om nog een keer samen een concert te geven. Zij brengen luchtige jazz en ontroerende klassieke melodieën en worden hierbij begeleid door toetsenist/pianist Maarten Helsloot.

Zowel vader als dochter bezitten de gave om met hun warme klank de toehoorders diep te raken. Breng die twee samen en het belooft een hartverwarmende avond te worden. Simone Awhina is een internationale award winnende zangeres, inspirator en auteur van het succesvolle boek “Ik ga op reis en laat achter”. Dirk Bak was jaren de beste amateur-trompettist van Nederland en heeft vele klassieke solistenconcoursen gewonnen.

Een groot deel van de opbrengst van dit concert gaat naar de Make-A-Wish Foundation, een organisatie die helpt om de hartenwensen van zieke kinderen uit te laten komen. Het concert vindt plaats op zaterdag 28 september in Chiron aan de Hoefsmid 3 in Heiloo. De entree is 20 euro en dat is inclusief koffie/thee/lekkers vooraf en in de pauze.

Er is een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar, dus reserveren is gewenst. Kijk op www.simoneawhina.com/agenda, mail naar info@simoneawhina.com of bel met 0627145269.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button