Hollands Kroon

Vaste huisartsen bij HKN Praktijk

Advertentie:

HKN Praktijk is sinds eind juli de nieuwe huisartsenpraktijk in Anna Paulowna. HKN is enorm blij de komst van vijf parttime werkende huisartsen te kunnen melden, huisartsen die zich voor langere tijd aan de praktijk verbonden hebben.

De afgelopen periode is hard gewerkt om aan alle ingeschreven patiënten zo goed mogelijk de zorg te verlenen en tegelijkertijd de praktijk verder op te bouwen. Dat is gelukt door onder meer de inzet van huisartsen vanuit Huisartsenorganisatie Kop van Noord-Holland (HKN). Dit is een organisatie van huisartsen uit de HKN regio’s Texel, Den Helder en Schagen. Daarnaast hebben ook andere medewerkers van binnen en buiten HKN de praktijk ondersteund om de start goed te laten verlopen. De praktijk telt 4500 patiënten.

Met ingang van 1 september zijn mevrouw E. Broeders, mevrouw E. Visscher, mevrouw M. Gootjes en mevrouw L. Mous de vaste gezichten op de praktijk. Vanaf 1 oktober komt daar een vijfde huisarts bij, de heer R. Adams. Daarnaast blijft de heer L. Arwert voorlopig als waarnemend huisarts op de praktijk werken.

Assistenten
Tussen 1 september en 1 november stroomt een vast team van zeven doktersassistenten in. Het team van HKN Praktijk bestaat verder uit twee Praktijkondersteuners Somatiek en een Praktijkondersteuner GGZ. Met het aantrekken van de nieuwe huisartsen en praktijkmedewerkers is een belangrijke stap voorwaarts gezet in de verdere opbouw van HKN Praktijk.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button