Hollands Kroon

Dak verzilveren met zonnepanelen

Hollands Kroon – In de gemeente Hollands Kroon gaat een unieke zonnepanelen-actie van start. Een collectief van vakkundige regionale installateurs biedt inwoners nu de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Gemeente Hollands Kroon ondersteunt deze actie, zodat inwoners kunnen investeren in een schone en duurzame toekomst. Daarnaast geven zonnepanelen een besparing op de energiekosten die aanzienlijk hoger is dan de rente op een spaarrekening.

Er is een collectieve inkoop georganiseerd waarbinnen regionale zonnepanelen-specialisten een aanbod voor ieder op maat maken. Belangstellende kunnen geheel vrijblijvend en gratis één van de specialisten langs laten komen voor een vakkundig advies. Als belangstellende gebruik maken van dit aanbod, hebben zij ook het voordeel dat de btw kan worden teruggevraagd bij de Belastingdienst. Binnen deze actie kan dit voor deelnemers gratis worden verzorgd door een administratiekantoor.

Hoe werkt het?
Deelnemen aan deze actie via een aantal eenvoudige stappen:

  1. Deelnemers kunnen zich tot 30 november 2020 geheel vrijblijvend inschrijven via www.duurzaambouwloket.nl/actiehollandskroon.
  2. Een vakman neemt vervolgens contact met de deelnemers op. Hij of zij komt bij de mensen thuis en maakt gratis en vrijblijvend een offerte op maat.
  3. De leverancier installeert de zonnepanelen en deelnemers besparen direct op de energierekening.

Aanmelden voor deze avonden kan via: www.duurzaambouwloket.nl/actiehollandskroon. Vragen of meer weten? Dan kunnen belangstellende meekijken, meeluisteren en ook vragen stellen tijdens een online informatieavond die wij organiseren over dit onderwerp, voor inwoners van Hollands Kroon.

Deze live-uitzending is te volgen via de computer, tablet of smartphone en vindt plaats op:

  • Woensdag 16 september 20.00 uur
  • Dinsdag 22 september 20.00 uur
Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button