Den HelderVideoZakelijk

Nieuwe winkel Dunselman feestelijk geopend (video)

Advertentie:

Den Helder – Na maanden van voorbereiding opende donderdag 3 september Bakkerij Dunselman het nieuwe filiaal aan de Beatrixstraat. De bakkerij verlaat de oude plek in de Beatrixstraat om een nieuwe bakkerswinkel en chocolaterie te openen, een aantal panden verderop.

In de nieuwe winkel staat een grotere winkel-oven waarin de hele dag de lekkerste broden, saucijzenbroodjes, croissantjes en gevulde koeken worden afgebakken.

In de open keuken achter de winkel maakt chocolatier Robert Winters samen met Peter Dunselman een prachtig en heerlijk assortiment bonbonparels, chocblocks, pindarotsjes en nog veel meer. Robert zal daar vanaf september ook chocolade -workshops gaan verzorgen.

Met vier generaties Dunselman werd de winkel feestelijk geopend en voor de eerste 100 klanten was er een gratis Hazelino Taart.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button