Den Helder

Start werkzaamheden Burgemeester Visserbrug-N250

Den Helder – De N250 is van 14 september tot en met 31 oktober afgesloten voor het verkeer. Gebiedsaannemer WaakSaam vernieuwt het asfalt tussen de Burgemeester Visserbrug en de Beatrixstraat en voert herstelwerkzaamheden uit aan de Burgemeester Visserbrug. Ook komen er slimme verkeerslichten die bijdragen aan de verkeersveiligheid en aan de doorstroming van het verkeer.

Door de werkzaamheden te combineren vermindert de verkeersoverlast. Doorgaand verkeer wordt omgeleid. In de herfstvakantie is de N250, van vrijdag 9 oktober 15.00 uur tot maandag 26 oktober 07.00 uur, tijdelijk open. Bedrijven die gevaarlijke stoffen willen vervoeren in deze periode dienen contact op te nemen met de gemeente via telefoonnummer 14 0223.

Niet parkeren
Parkeren voor de woningen aan de N250 is niet toegestaan op het moment dat gebiedsaannemer Waaksam ter hoogte van de woningen het asfalt vernieuwt. De huizen aan de N250 blijven voor laden en lossen bereikbaar voor bewoners en bedrijven. Kijk op www.waaksaam.com/nieuws voor de uitgebreide planning. De Burgemeester Visserbrug kan van 14 september tot en met 31 oktober niet bediend worden voor de scheepvaart.

WaakSaam voert tot juni 2025 het beheer en onderhoud van vaarwegen, wegen, groen, gebouwen en terreinen in de Kop van Noord-Holland uit in opdracht van de provincie Noord-Holland. Kijk op www.waaksaam.com voor informatie.

Vragen over de werkzaamheden? Bel gratis met het servicepunt van de provincie Noord-Holland via 0800 0200 600 of stuur een e-mail naar servicepunt@noord-holland.nl.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button