Sport

Team Sportservice & de Nationale Sportweek

Den Helder – ‘Sport doet iets met’ is dit jaar de slogan van de Nationale sportweek, die van 18 tot en met 27 september plaatsvindt. Met de NOC*NSF Nationale Sportweek is het doel zo veel mogelijk mensen te inspireren om een leven lang te genieten van plezier van sport. Tijdens deze week wordt er lekker met zijn allen gesport en bewogen. Doe 21 september mee met “de beactivenight” op Willemsoord.

Sport inspireert, sport verbindt en sport levert een belangrijke bijdrage aan de samenleving en aan ieder individu. Het bepaalt voor een deel wie we zijn, wat we doen en vooral met wie we dat doen. Deelnemen aan sport betekent deelnemen aan de maatschappij.

Beactivenight
Lydia van Noord van Team Sportservice vond het event “de beactivenight” een mooi voorbeeld om samen met sportaanbieders te laten zien dat het niet uitmaakt op welk tijdstip of plek mensen gaan sporten: er is voor iedereen altijd gelegenheid om te bewegen. Tijdens “de beactivenight “ kunnen deelnemers meedoen met hiphop/sumba door Rik Niks, een kickbokstraining volgen met Jorina Baars, fietsen met Toon Jacobs, Budocentrum Julianadorp én MSV Zeemacht bieden samen jiu jitsu en karate en mensen kunnen een les CrossFit volgen bij CrossFit Willemsoord.

Vooraf aanmelden is verplicht in verband met corona en de organisatie die daar mee samenhangt. Vol = Vol. Aanmelden via de website: www.noordhollandactief.nl Kom alleen naar de activiteit zodat alle sporters de ruimte kunnen nemen die zij nodig hebben.

Tijdens “de beactivenight” zal het steeds donkerder worden. Met speciale verlichting zullen deelnemers met neon kleding of een wit T-shirt goed zichtbaar zijn. Als mensen mee wil fietsen met Toon Jacobs zorg dan wel dat de fiets in orde is en voorzien is van verlichting. Meer weten? Mail naar lvannoord@teamsportservice.nl. Of bel naar kantoor: 0223-684726. Alles over Team Sportservice Den Helder is te lezen op: https://jouw.teamsportservice.nl/den-helder/

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20), ik was studente aan het Mediacollege in Amsterdam en liep enige tijd stage bij Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button