Hollands Kroon

Groene match Rabobank en Tonegido

Hippolytushoef – Rabobank Kop van Noord-Holland is één van de founders van de Hollands Kroonse Uitdaging. Door deze founders kan de Uitdaging zich inzetten voor een mooier en beter Hollands Kroon. Zij steunen financieel, waardoor de Uitdaging het maatschappelijk leven in de gemeente kan helpen. De Rabobank geeft hiermee uiting aan hun maatschappelijke betrokkenheid in de regio.

Daarnaast helpt de Rabobank de Uitdaging met kennis, kunde en spullen. Zo wordt de Uitdaging vaak ingezet als de Rabobank spullen over heeft. De Uitdaging zoekt dan een goede bestemming voor deze spullen. Eerst bij verenigingen, stichtingen en maatschappelijke instellingen. En als dat niet lukt bij bedrijven of particulieren. Verantwoord hergebruik is het streven.

Onlangs kreeg de Hollands Kroonse Uitdaging weer een mooi aanbod van meubilair van de Rabobank. Daar zaten prachtige groene stoelen tussen. Reden voor manager Edwin Wittink om contact te zoeken met Handbalvereniging Tonegido. Zij spelen namelijk in het groen. Arjan Slaghekke, van deze vereniging reageerde enthousiast. Resultaat is een mooie upgrade van de bestuurskamer in de sporthal aan de Belterlaan in Hippolytushoef.

Op bijgaande foto de stoelen op hun nieuwe bestemming.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button