Den HelderSport

Lokale sportclubs: Meindert van Veen over het basketbal (audio)

Den Helder – Regio Noordkop biedt, in samenwerking met de gemeente Den Helder, lokale sportclubs wat extra aandacht. Clubs die meedoen aan het project komen langs bij LOS radio voor een interview en Regio Noordkop TV maakt een leuke promotiereportage. Namens het basketbal was Meindert van Veen onlangs de eerste radiogast.

Van Veen sprak onder meer over de problematiek die de clubs ervaren door corona. Leden haken af, de ontwikkelingen (ook bij speelsters) staan stil en zo loop je op een gegeven moment achter de feiten aan. Veel zaalsporten kregen hiermee te maken. Het damesbasketbal is in Den Helder al jaren erg succesvol. Van Veen zelf doet al mee sinds 1965.

Luister hieronder naar het volledige interview

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button