112

Minicar op de kop na aanrijding voorrangsbord

Adverentie

Schagen – Bij een eenzijdig ongeval op de A. Mauvestraat in Schagen is zaterdagochtend een auto over de kop geslagen. De bestuurster van een minicar raakte de controle over het stuur kwijt en ramde ter hoogte van de Josef Israelstraat de stoep en een voorrangsbord.

Door de klap is de auto over de kop geslagen. De jongedame is uit de auto gekropen, samen met een hondenpup die bij haar in de auto in een bench zat. Beiden zijn ongedeerd gebleven, een ambulanceteam heeft een check gedaan. De dame en de pup zijn opgehaald door familie en de minicar, een brommobiel, is door een berger opgehaald.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button