UitgaanVideo

Knutselen, dansen en veel gezelligheid: de 17e drukbezochte editie van Zomerdromen (video)

Advertentie:

Den Helder – De zon scheen weer prachtig tijdens de 17e editie van Zomerdromen. In het Timorpark stonden veel kramen die ook goed werden bezocht. Daarnaast was er ook muzikaal entertainment en waren er creatieve activiteiten voor de kinderen.

Het Timorpark liep zondagmiddag weer vol met honderden bezoekers die een kijkje wilden nemen op de markt. De gezellige markt was erg populair, mede door het ruime aanbod. Zo stonden er twee podia, met onder andere zang- en danstalent. De kinderen konden zich ook goed vermaken met het maken van een eigen pijl en boog, knutselen van een telefoonbedje en het maken van een eigen stop-motion. De kinderen kregen een lege doos die ze konden versieren en dat werd op verschillende manieren gedaan. “Ik ben nu nog bezig met het bedje en daarna ga ik het versieren in een graffiti style”, aldus één van de kinderen.

De afdeling Kunstlab van project de Nollen stond ook op de markt. Kinderen konden hier met de Verderkijkdoos een eigen kijkdoos maken en dat vastleggen met stop-motion. De kinderen waren aardig fantasierijk: “Ik maak een verhaaltje dat de krokodil achter de schildpad aanzit en dat er dan iemand de schildpad gaat helpen”, aldus een van de jonge bezoekers.

Toon meer

Harm Brouwer

Harm Studeert Creative Business en werkt parttime voor Regio Noordkop als videoreporter.

Wellicht ook interessant

Back to top button