112

Politie zoekt getuigen mishandeling Marsdiepstraat

Advertentie:

Den Helder – De politie zoekt getuigen van een ernstige mishandeling op de Marsdiepstraat in Den Helder. Twee jongens met een Fatbike hebben op maandag 28 augustus ’s ochtends een oudere man mishandeld.

Tussen 10.30 en 11.30 uur werd op de Marsdiepstraat in Nieuw Den Helder een 67-jarige man mishandeld door twee jongens. De jongens reden op een Fatbike, een opvallende type fiets met brede banden. De jongens hebben het slachtoffer geschopt en geslagen waardoor hij ten val kwam. Daarna ging het tweetal er vandoor in de richting het Falga centrum.

Van het tweetal is het volgende signalement. De eerste jongen heeft een donkere huidskleur en is tussen de 15 en 17 jaar oud. Hij heeft een normaal postuur en is ongeveer 1.78 meter lengte. Deze jongen droeg een bruinkleurige hoodie (sporttrui met capuchon). De tweede jongen heeft een donkere huidskleur, is tussen de 15 en 17 jaar oud en heeft een normaal postuur. Hij heeft zwart opgeschoren haar met bovenop een bos korte krulletjes.

Wie weet wie de jongens zijn, wellicht in combinatie met de Fatbike, kan de politie bellen op 0900-8844. Camerabeelden of andere informatie zijn ook welkom. Ook kunnen de jongens met hun ouders of verzorger zichzelf melden op het politiebureau.

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

6 reacties

 1. Flink hoor, twee jongens tegen een man van 67 jaar oud. Uiteraard hoop ik dat ze worden gepakt. Dit moet toch iemand gezien hebben zou je zeggen, op klaarlichte dag. Kan me voorstellen dat de man nu niet meer alleen over straat durft. Niet alleen dat hij geschopt en geslagen is maar de rest van z’n leven loopt hij waarschijnlijk nooit meer ontspannen over straat, psychisch levenslang dus. Dat hebben deze twee donkere jongens op hun geweten.

   1. Deze mensen zijn op de vlucht voor de oorlog in land van herkomst,met deze jongeren moet je in dialoog gaan en vertellen dat hier de regels en wetten anders zijn dan in land van herkomst.
    Deze jongeren zijn een echte aanwinst voor Nederland!

    1. Als jij weet wie het zijn – en dat doe je kennelijk omdat je ze een ‘echte aanwinst voor Nederland’ noemt -, dan doe je er goed aan om hun verblijfplaats (asielzoekerscentrum?) door te geven aan de politie. Als ze iemand willen mishandelen kunnen ze beter oorlogvoeren in hun eigen land…..

    2. Ja Sam en Nederlandse vrouwen en ouderen zijn op de vlucht voor hun. Echte aanwinsten zijn het! Als de overheid niets doet zullen we hen zelf maar eens moeten gaan “helpen”. Tijd om ons te ontdoen van gelukszoekers.

 2. Mooi op tijd weer, waarom nou nooit direct na het ‘incident’.

Wellicht ook interessant

Back to top button