Sport

Terechte zege voor Flevo Middenmeer

Adverentie

Hollands Kroon – Flevo Middenmeer heeft EVC met 3-0 verslagen. Het ambitieuze team van trainer Patrick de Vries speelde dominant, en de spelers wisten elkaar goed te vinden.

In de eerste helft waren de beste kansen voor de thuisploeg. Het lukte echter niet om op voorsprong te komen. In het tweede bedrijf zagen de fans wederom een aantrekkelijk duel. Na een goed opgezette aanval werd Wout Huybrechts onderuit gehaald. Schaafstra mocht de strafschop snoeihard nemen en de doelman moest kansloos toekijken hoe de bal in het net terecht kwam. Er waren toen 57 minuten gespeeld.

Schijven
In de 71e minuut was er een fantastische aanval over meerdere schijven. Een strakke voorzet van Mauro Wolters werd afgemaakt door Kelvin Zomerdijk. De laatste treffer van de middag kwam drie minuten voor tijd. Schaafstra en Zomerdijk gingen in volle vaart op de doelman af. Door eerst genoemde speler werd de eindstand op 3-0 bepaald. Flevo liet een goede indruk ondanks het ontbreken van Freek Vrenegoor die nog steeds geblesseerd is. Aanvoerder Hadib Noor liet een uitstekende indruk achter, en bracht extra rust in het team.

Woensdag
Komend weekend is het team vrij van verplichtingen. Schaafstra: “ons bekerduel tegen het sterke DVVA uit Amsterdam is verplaatst naar woensdag 13 september, aanvang 19.00 uur. Het is een studentenvereniging die verschillende oud profs in de selectie heeft, en in de eerste klasse uitkomt. Dus dat wordt een interessante wedstrijd.”

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button