Uitgaan

Vogels tussen het groen

De enige nog bestaande vogelvereniging in Den Helder, Vv.Kanaria, houdt zaterdag 5 en zondag 6 oktober een promotieweekend. Dat doet zij in samenwerking met Tuincentrum Den Helder. Op zaterdag 5 oktober is er een open keuring, van 10.00 tot 14.00 uur. Hierbij worden de aangeboden vogels van de leden gekeurd door twee keurmeesters van de NBvV.

Deze keuring is voor iedereen toegankelijk. Iedereen is welkom voor meer informatie over vogels, of gewoon voor een praatje. Ook zijn er vogels te koop. De gekochte vogels kunnen zondag 6 oktober om 16.00 uur worden opgehaald bij Tuincentrum Den Helder, aan de Texelstroomlaan 1.

De toegang is gratis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button