Noord-Holland

GGD organiseert webinar ‘Hoe maak ik mijn kind weerbaarder?’

Advertentie:

Noord Holland – De Week van de Opvoeding vindt plaats van maandag 5 oktober tot en met zondag 11 oktober 2020. Het staat in het teken van opvoeden en ouderschap en heeft als thema ‘Staan en Opvallen’. Hierbij draait het om de ontmoeting en uitwisseling van kennis tussen ouders, medeopvoeders en professionals.

Bij het opvoeden van een kind sta je er namelijk niet alleen voor. In een tijd waarin pesten en groepsdruk veel voorkomen, is het fijn om te weten hoe je je kind zich zekerder laat voelen en meer zelfvertrouwen geeft. Daarom biedt GGD Hollands Noorden (GGD HN) op 8 oktober 2020 in samenwerking met de regionale gemeenten een webinar (online lezing) aan.

Tijdens de webinar krijgen ouders van een kind in de basisschoolleeftijd praktische en concrete tips aangereikt over hoe je een kind positiever in het leven kunt laten staan, hoe je je kind leert omgaan met gevoelens en hoe je kind voor zichzelf op kan komen.

Tijd: 20:00 uur (de webinars duren tussen de 30 tot 45 minuten). De webinars zijn kosteloos. Trainer: Carine Kielstra, pedagoog en hoofdtrainer van Positief Opvoeden. Ouders kunnen zich aanmelden via de website van GGD HN.

Opvoedspreekuren
Voor alle vragen over opvoeden, ouderschap of ontwikkeling van kinderen tussen 0 en 18 jaar, kunnen ouders terecht op één van de opvoedspreekuren in de regio. Ouders met opvoedvragen kunnen bellen met GGD HN, telefoon 088-01 00 550 op werkdagen ma t/m vr van 08.30-16.30 uur. GGD HN gaat flexibel om met de invulling van het spreekuur en kan beeldbellen of een afspraak plannen voor een gesprek. Mailen kan ook via positiefopvoeden@ggdhollandsnoorden.nl.

Meer informatie over opvoeden en ouderschap is te vinden op de website van de GGD Hollands Noorden en www.positiefopvoeden.nl regio Noord-Holland-Noord.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button