Sport

Jack Vossen wint All Season Trophy

Advertentie:

Julianadorp – Onder ongunstige weersomstandigheden, stevige wind en neerslag, werd afgelopen week de finale gespeeld van de All Season op de fraaie golfbaan van GC Ooghduyne.

De All Season Trophy bestaat uit een serie van vier wedstrijden en is toegankelijk voor alle categorieën waarbij de uitslag wordt berekend naar het aantal netto strokes (slagen). De wedstrijden hebben strokeplay met volledige handicapverrekening als wedstrijdvorm, de netto uitslag bepaalt de punten in het klassement. De winnaar van een wedstrijd krijgt 10 punten, de tweede 9 punten enzovoort. Na afloop van de vier wedstrijden worden de behaalde punten opgeteld en de deelnemer die de de hoogste totaal score heeft is winnaar.

Van een ongemeen spannende strijd voor het eindklassement was zeker sprake  daar Jack Vossen uit Julianadorp met zijn totaal behaalde punten in de voorgaande wedstrijden enkele punten voorsprong had verzameld voor de overige golfers onder andere Ronald van Dijk  uit Den Helder en Dirk Bloothoofd uit Anna Paulowna. In de afsluitende finalewedstrijd wist Vossen met een fraaie 2e plaats de eindzege van de All Season naar zich toe te trekken waardoor hij niet meer te achterhalen was en zodoende de eerste plaats opeiste,  van Dijk eindigde op een fraaie 2e plaats.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button