Sport

Dames DWOW komen ijzersterk terug

Advertentie:

Wieringerwerf – De vrouwen van DWOW versloegen vrijdagavond in de eredivisie zaalvoetbal Zwolle met 2-3. Met rust stond het nog 2-0 voor de thuisploeg, maar na rust wist DWOW alsnog aan het langste eind te trekken.

Vanaf de eerste minuut kon DWOW haar stempel op het duel drukken. Het zat echter niet mee voor het team van trainer Gert Jan Schipper en de tegenstander kon via twee vrije trappen op 2-0 komen. “Het is jammer dat we in die periode niet goed zijn omgegaan met zeker zes grote kansen. We waren te slordig. In de rust hebben we de puntjes nog even goed op de bekende letter i gezet en dat werkte goed.”

Door Jessie Verblaauw werd het 1-2. De druk op het doel van de tegenstander bleef en volkomen terecht kon Manon Roosjen de gelijkmaker scoren. Zwolle begon te wankelen en door Daphne Schipper werd het 2-3. Deze kleine voorsprong werd met goed voetbal vastgehouden.

Vertrouwen
Schipper kon na afloop met een goed gevoel naar huis gaan. “Een enerverende avond. Ik ben echt trots op mijn team. We hebben belangrijke punten gepakt en krijgen extra vertrouwen voor de komende zware duels.” DWOW speelt op het veld zondag uit tegen Antbibarsdi uit Rotterdam.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button