Cultuur/NatuurUitgaan

Fotograaf Jeffrey Bakker opent expositie Den Helder in Beeld bij Wienerhof

Advertentie:

Den Helder – Ooit opende fotograaf Jeffrey Bakker al een expositie met mooie foto’s van Den Helder in Beeld bij hotel Wienerhof. En toen kwam de lock-down, best zuur natuurlijk. Maar nu de regels flink aan het versoepelen zijn mocht hij weer een expositie inrichten voor de komende vier maanden. Zijn foto’s hangen in het hotel en zijn voor iedereen te bezichtigen. De werken zijn ook te koop of te bestellen in andere formaten. Het mooie is dat een percentage van de opbrengst wordt geschonken aan het Lions Kings project, een weeshuis in Bali. Liesbeth de Jong opende de expositie met een kort woordje en gaf aan blij te zijn met de prachtige Helderse beelden in het Wienerhof.

Fotograaf
Jeffrey Bakker is door zijn werk bij Combi een bekend gezicht in Den Helder maar daarnaast deed hij ook de foto-academie. De fotografie is lang een hobby gebleven totdat hij een andere fotograaf tegenkwam die net zo gek was van Den Helder als hijzelf. Samen besloten ze Den Helder in Beeld te beginnen, met alleen maar mooie beelden van Den Helder. “In het begin was het best zoeken naar het juiste format, maar inmiddels hebben we heel wat volgers van onze facebook- en Instagrampagina en verkopen we regelmatig afbeeldingen voor aan de muur” aldus de trotse fotograaf.

Lion Kings Bali
Liesbeth de Jong steunt met een aantal andere Jutters al jarenlang het project Lion Kings in Bali. Geld wordt op verschillende manieren binnengehaald. Zo vragen ze altijd aan de mensen die exposeren om een deel van hun omzet af te staan voor het project. “Jeffrey werkte daar graag aan mee, en zijn werk is prachtig” aldus de jong. Ze gaan elk jaar een keer heen om de opbrengst zelf te brengen en te kijken of alles nog goed verloopt.

De Expeditie is te vinden in hotel Wienerhof en is dagelijks tijdens de openingstijden te bezoeken en duurt tot 1 februari 2022.

Gezellige aanloop tijdens de opening van de expositie in Wienerhof (DHfoto)
Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 06 - 52 42 12 11

Wellicht ook interessant

Back to top button