Hollands Kroon

Hollands Kroonse Uitdaging steunt Week Tegen Eenzaamheid

Hollands Kroon – De Hollands Kroonse Uitdaging steunt met een incidentele subsidie ook dit jaar weer meerdere initiatieven in het kader van de Week Tegen Eenzaamheid. Op de website Eén Tegen Eenzaamheid is alles te lezen over deze actie.

De volgende initiatieven in Hollands Kroon worden ondersteund:

  • Een bingo-middag bij Seniorenvereniging De Tweede Helft in Wieringerwerf.

  • Bij de verzorgingshuizen van Woonzorggroep Samen Kapellehof te Den Oever, Molenweid in Wieringerwaard, Lelypark in Wieringerwerf en De Trambaan in Nieuwe Niedorp een optreden van Mandolinevereniging Oost-Wieringen, een spellenmiddag en een beauty-dag.

  • Bij Woonzorggroep Samen in verzorgingshuis Maria Mater in ’t Veld bewegen op muziek, bingo, een spellenmiddag, muziek op het plein, een wandelmiddag en een stamppottenbuffet.

  • Humanitas Kop van Noord-Holland, LSBO-HK, LINK-Jongerenwerk en Wonen Plus Welzijn organiseren onder de naam ‘Week Van De Ontmoeting’ samen High Tea’s bij RSG Wiringherlant in Wieringerwerf en bij 15 ontmoetingsgroepen in Hollands Kroon. Deze groepen bevinden zich verdeeld over de gehele gemeente van Den Oever tot ’t Veld.
    Aanmelden kan via Humanitas door een mail te sturen naar vhb.kopnh@humanitas.nl of te bellen met 0223 617422. Let op, vanwege de beperkte ruimte bij de diverse locaties is ook het aantal deelnemers beperkt. Meer informatie is te vinden in dit artikel.

Ook bij Cultuurhuis De Kolk in Lutjewinkel wordt tijdens de Week Tegen Eenzaamheid groots uitgepakt met de Kom Erbij Week. Alle activiteiten daar zijn vrij toegankelijk. Voor sommige activiteiten is reserveren wel nodig. Het volledige programma is te vinden in het schema hieronder.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button