Den HelderSport

Een maand lang kennismaken met sport

Den Helder – Helderse sport- en beweegaanbieders kunnen vanaf vandaag hun aanbod weer groots delen met de inwoners. ‘JouwSportProject’ van Team Sportservice gaat namelijk weer van start. Met het project kunnen de clubs nieuwe leden werven, oude leden weer naar de vereniging leiden en anderen uitdagen te komen sporten.

JouwSportProject is een middel om meer mensen aan het bewegen te krijgen. Meer bewegen bevordert de gezondheid en je kunt sociale contacten opdoen. Kirsten ten Haaf van Team Sportservice licht het project toe: “Alle inwoners, van jong tot oud, krijgen de kans om vier weken lang kennis te maken met allerlei sporten en verenigingen. Zo kun je kijken wat je nu echt leuk vindt en wat bij je past. Je hoeft niet gelijk lid te worden van een club of vereniging, je kunt eerst eens rustig snuffelen aan een sport. Voor de clubs is het een uitgelezen kans om hun sport eens goed onder de aandacht te brengen. Wie weet levert het nieuwe leden op.”

Verenigingen kunnen hun sport- en beweegaanbod inschrijven vanaf nu online plaatsen. “Daarvoor hebben we een speciale verzamelsite, zodat het in een oogopslag overzichtelijk is wie wat en wanneer aanbiedt. Dat maakt kiezen een stuk eenvoudiger.” Aanmelden kan via Noord-Holland Actief. Voor de inwoners begint JouwSportProject op maandag 24 oktober. Tot en met zondag 20 november kunnen zij kennismakingslessen volgen bij de clubs. Sommige vragen een kleine vergoeding, maar er zijn ook genoeg aanbieders die hun lessen in die periode gratis aanbieden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button