112Hollands KroonNoord-Holland

Toenemend aantal diefstallen van GPS systemen

Anna Paulowna – De politie ziet een toename van het aantal diefstallen van GPS systemen uit landbouwvoertuigen in Noord-Holland. Afgelopen weekend was het weer raak in Anna Paulowna. Daar werd een systeem uit een tractor gestolen. De politie vraagt om zoveel mogelijk maatregelen te nemen om dit soort diefstallen te voorkomen.

De diefstal van GPS systemen is een fenomeen dat al enkele jaren plaatsvindt. Om diefstal te voorkomen is het advies om de tractor ’s avonds altijd binnen te zetten. Daarnaast is het verstandig een lijst bij te houden van alle aanwezige producten. Ziet u iets verdachts bij een landbouwvoertuig, neem dan gelijk contact op met de politie. Niet altijd heeft de dief iets aan het GPS systeem omdat het vaak alleen voor bepaalde doelen is ingesteld.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button